Història del despatx

Anoia de Serveis, S.L. és una societat orientada a l’assessorament integral a empreses i empresaris. Comptem amb una experiència de més de 35 anys en el sector i un equip de professionals altament preparats.

 

 

Es va constituir a Capellades l’any 1984 i està dedicada a l’assessorament fiscal, laboral, comptable i mercantil. Des d’aleshores hem anat ampliant el ventall d’activitats per poder oferir al client un servei cada vegada més complet. Gràcies a la confiança que els nostres clients ens han anat dipositant, actualment Anoia de Serveis, S.L. és una empresa consolidada dins el seu sector a la comarca de l’ Anoia, tot i que prestem serveis a diferents empreses d’arreu de Catalunya.

La creixent complexitat del context en el qual ens trobem, així com de les normes que regulen el món econòmic, fiscal i laboral, fan imprescindible per qualsevol empresa comptar amb els serveis d’assessorament d’un tercer especialitzat que li pugui oferir la millor ajuda en cada moment.

La clau del nostre servei és garantir un assessorament integral, rigorós i personalitzat d’acord amb les necessitats de cadascun dels nostres clients i dels seus sectors d’activitat.